SCIENCE, RESEARCH, DEVELOPMENT #42 (НАУКА, ИССЛЕДОВАНИЯ, РАЗВИТИЕ.#42) 29.06.2021- 30.06.2021 Бургас (Болгария)/ Burgas (Bulgaria)

 

ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ «ПЕРЕВЕРНУТОГО КЛАСУ» НА ЗАНЯТТЯХ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ

МАЛЬЦЕВА Г. В.#6

MODERN TECHNOLOGIES OF INTERACTIVE LEARNING IN HIGHER EDUCATIONAL INSTITUTIONS

PAVLYSHYN A., MYSAK A., VOLOTOVSKA N.#8

МИСТЕЦТВО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ОДЯГУ. УКРАЇНСЬКА ХУСТКА

СТРІЛЕЦЬ О., ГЕНЕСІРАН М. #10

ВПЛИВ СУЧАСНИХ ВИМОГ НА РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

МАТИЯЩУК О.В.,МИХАЙЛЕНКО В.М.#17

LABOR ECONOMICS: ELECTRONIC SYSTEM OF NUTRITIONAL CONSULTING

LEŚ K., SIDAK N., SZPAK M., OKULICZ-KOZARYN W.#21

ENFORCEMENT OF URBAN DEVELOPMENT ORDERS DURING USE OF LAND PLOTS IN UFA CITY

SHAFEEVA E.I.#24

ИМПЛЕМЕНТАЦИЯ АНТИКОРРУПЦИОННЫХ МЕЖДУНАРОДНЫХ НОРМ В РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ

СУФЯНОВА Е.З., ХАЛИТОВ Л.Р..#27

ЩОДО СМАРТ-КОНТРАКТІВ В УКРАЇНІ

МИРОНЕЦЬ О.М., СУХАНОВ О.Д. #32

ВИХОВАННЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЯК УМОВА ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ

ТУР В.О.#35

INNOVATIVE APPROACHES TO THE MANUFACTURE OF FLOUR CONFECTIONERY IN A PANDEMIC CONDITION

MIKHAILENKO V., MATIYASHCHUK O.#38

ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ЕФЕКТИВНОГО ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

ЛИТВИНЕЦЬ Л.Ф.#43

МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ

ЛИТВИНЕЦЬ Л.Ф.#47

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОГО ІМІДЖУ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ

ВОЛОШИНА К., ЛЯЩЕНКО А. #51

УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРИБУТКОВОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

ЛИТВИНЕЦЬ Л.Ф.#54