Техника и технология. Восточно европейская конференция. /Inżynieria i technologia. East European Conference 29.11.2016 - 30.11.2016 Познань/Poznan

 

SPIS /Содержание

Гарус И.А., Гребенюк А.Л.................................................................................... 6

ОСОБЕННОСТИ ВЫДЕЛЕНИЯ ЛВПЦ 5 И ЛВПЦ 6 В РОССИИ

Коркач А.В.............................................................................................................. 8

РАЗРАБОТКА СИНБИОТИЧЕСКОГО КОМПЛЕКСА ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ

Ляшенко Е.Н.,Кирийчук Д.Л............................................................................... 12

ФОРМАЛЬНОЕ ОПИСАНИЕ  И ВИДЫ КООРДИНАЦИОННОГО УПРАВЛЕНИЯ  В ИЕРАРХИЧЕСКОЙ МНОГОУРОВНЕВОЙ СИСТЕМЕ  ОПЕРАТИВНОГО УПРАВЛЕНИЯ ЛИКВИДАЦИЕЙ ЧС  ПРИРОДНОГО ХАРАКТЕРА

Погромська Г.С., Кранге І.К................................................................................ 15

АВТОМАТИЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ

Дубчак В.М., Шевчук О.Ф., Вертелецький М.В............................................. 18

ПРО ОДИН ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРИ ЗНАХОДЖЕННІ РОБОТИ

Голкин Н.Н., Рудь С.В.......................................................................................... 21

ВЕБ-ПОРТАЛ ДЛЯ ВЗАИМОИЗУЧЕНИЯ ИНОСТРАННЫХ ЯЗЫКОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ НЕПОСРЕДСТВЕННОГО СОЕДИНЕНИЯ ПОЛЬЗОВАТЕЛЕЙ

Балабанова І.О., Пелих В.Г.................................................................................. 23

Технології виробництва та зберігання йогуртів в залежності від пакувального матеріалу та аналіз маркетингових показників

Патракеєв І. М. ..................................................................................................... 30

Геоінформаційний моніторинг як ЗАСІБ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОГО ПЕРЕНОСУ ЗНАНЬ

Бондаренко Д. О., Люлька О. М., Корецька І. Л............................................. 36

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПЕКТИНУ, ЯК ОСНОВНОЇ СКЛАДОВОЇ ТЕРМОСТАБІЛЬНОЇ НАЧИНКИ

Кошова В. М., Амаріца Є.І., Лазарів І.Р., Прядко В.О................................... 42

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПИВА З ВИКОРИСТАННЯМ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ

Дітріх І.В.,Ткачук М.В.......................................................................................... 47

Суп-пюре із броколі з м’ясом перепелів «Вітамінчик»

Панасенко В.А........................................................................................................ 51

СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ПРОЕКТАМИ ПО МЕТОДОЛОГИИ SCRUM

 

Ключникова Н.В., Дешина В.Д., Грайворонская А.Ю., Бурдасова А.О., Кобяков Д.К...........   54

МИНЕРАЛЬНЫЕ НАПОЛНИТЕЛИ ДЛЯ КОМПОЗИЦИОННЫХ ПОЛИМЕРНЫХ МАТЕРИАЛОВ

 

Ключникова Н.В. Дешина В.Д., Грайворонская А.Ю, Бурдасова А.О., Кобяков Д.К. ..............57

Современное решение проблемы переработки и утилизации полиэтиленовых промышленных отходов

 

Волков Д.В. Котяк В.В.......................................................................................... 60

ВИБІР CRM СИСТЕМИ ДЛЯ ТОРГІВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА